joi, 26 februarie 2009

LUCRU MANUAL







Ieri am realizat cu fetita mea felicitari pentru o expozitie la gradinita. A fost placut sa imi pun la incercare imaginatia si sa vad nerabdarea si bucuria cu care participa ea la aceasta activitate. Cred ca aceasta perioada a vietii ,cand inveti copii sa faca lucruri noi si le arati ce faceai si tu la varsta apropiata lor, este fantastica. Sa redescoperi copilaria, lumea vazuta prin ochi de copil, fericirea, anuleaza toata uratenia unei zile stresante si a unei lumi mult prea agitata. Incercati si voi si veti vedea ce placut este!

sâmbătă, 7 februarie 2009

LEAPSA

Ok! Raspund provocarii lansate de Sorin si preiau leapsa.Sa incepem....

-Ce iti place sa faci atat de mult incat ai plati pentru asta?
Imi place sa traiesc. Dar cum toti banii din lume nu pot cumpara viata....cred ca am sa o fur !

-Daca ai afla azi ca mai ai de trait exact 5 ani, ce ai face incepand de maine?

Grea intrebare.Cred ca m-as duce la un psiholog sa-mi stearga din memorie ziua de astazi si sa traiesc in continuare ca si pana acum.

-Daca ai castiga un milion de euro neimpozabil, ai continua sa faci ce faci acum?

Avand in vedere ca acum nu fac nimic....de ce sa schimb ceva?Dar as fi mult, mult mai impacata cu situatia.

-Peste 15 ani, ce ai vrea sa scrie pe prima pagina despre tine, in cel mai important ziar din tara?

Sincer, nu imi doresc sa fiu pe prima pagina. Dar daca ar fi asa, atunci mi-ar placea sa scrie ca am reusit sa preiau imperiul Trump.Ce tare as fi!

-Ce vrei sa spuna prietenii tai despre tine la ceremonia ta funerara?

Si-alta data, si-alta data , o vom face si mai ,si mai lata.....

-Dar pe piatra ta funerara ce vrei sa scrie despre tine?

I'll be back!!!culmea ar fi sa ma tin si de cuvant.

-Cand erai mic ce le raspundeai celor mari la intrebarea: Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Sa spun.... sa nu spun...POLITIST.Va si aud cum spuneti : aoleuuuuuu!

-Ce ai face , daca ai sti absolut sigur, dincolo de orice dubiu, ca este imposibil sa esuezi?

Iupiiiiii!!!!!As face tot ce mi-ar trece prin cap.Ar fi cea mai tare faza!

-Ce ai vrea sa le spuna copiii tai nepotilor tai despre tine?

Aici nu cred ca trebuie sa intervin eu. Sa le spuna ce simt ei din inima lor.

-Daca ai putea acum sa te proiectezi in viitor, in ultima zi a vietii tale si sa iti iei un inerviu, care sunt alea 3 intrebari pe care ti le-ai adresa?

Nu cred ca voi putea sa pun nicio intrebare pentru ca voi ramane muta de uimire si mi-as spune in gandul meu:ce baba urata am ajuns!












luni, 2 februarie 2009

Eurovision 2009

Am urmarit sambata finala selectiei nationale pentru Eurovision.....Ce a fost asta? Unde sunt cantecele care sa merite sa mearga la acest concurs? Si mai speram sa castigam? Ca simplu telespectator si nu ca specialist in muzica, eu va spun ca nu vom castiga anul acesta niciunul din cele trei locuri fruntase.Cine stie daca vom intra in primii zece!?....Am observat ca noi ,romanii, nu avem deloc originalitate. Mie coregrafia de la melodia Elenei mi-a parut ca seamana cu cea de la ocupanta locului trei de anul trecut, respectiv Grecia.Aceeasi treaba cu rochia dezbracata in timpul dansului, cantareata blonda, in spatele ei 3-4 dansatori( la greci erau barbati si se miscau cum trebuie, la noi erau fete si se incurcau una pe alta). Unde sunt problemele? Oare juriul care face selectia melodiilor nu stie ce se cere? Oare compozitorii sunt in pana de inspiratie? Sincer va spun, eu nu am votat pe nimeni.Nu m-a impresionat placut nicio melodie. Poate putin cea cantata de Catalin , dar eram sigura ca juriul va vota o melodie compusa de cineva mai cunoscut si mai priceput( Duta) si nu va aprecia si talentul altora, si nu va ajunge Catalin sa ne reprezinte la Moscova.Si mai era si originea lui: nu este roman din Romania.
Astept luna mai sa vad cum alte tari stiu sa se prezinte onorabil cu melodii frumoase si coregrafii de toata lauda, iar noi sa scoatem pe scena niste asanumite dansatoare pe o asanumita melodie castigatoare....Cand vom deschide si noi ochii si vom schimba ceva?

duminică, 1 februarie 2009



Ce este mai placut decat sa imparti cu ceilalti cuvintele frumoase pe care le primesti!?Am primit astazi acest frumos mesaj si m-am gandit sa-l impart cu toti cei care viziteaza acest blog.