duminică, 19 octombrie 2008

Cea mai frumoasa zi





Cea mai frumoasa zi sau cea mai stresanta zi?! Fiecare este liber sa aleaga varianta corecta...


Ce isi doreste o fata toata viata: sa aiba o nunta ca in povesti si ea sa fie printesa.Dar cate dintre noi reusesc sa isi implineasca visul? Putine.


Totul incepe cu nemuritoarea intrebare: vrei sa fii sotia mea? Daca ar sti ce urmeaza....multe nu ar mai spune DA. Si cu asta se declanseaza marea nebunie a pregatirilor pentru nunta: alegerea rochiei, flori, meniu, muzica, locatie, etc.

Toate vrem o rochie deosebita, sa moara de ciuda toate prietenele, sa fim ca un vis de neuitat. Dar dorinta nu se impleteste uneori cu realitatea si cand gasim rochia mult dorita...pretul ne trezeste la realitate.Gasim si rochia. Dar pregatirile nu se opresc aici. Sunt doar la inceput.Entuziasmul se impleteste cu multi nervi si stres, schimbari de moment, dorinta de a renunta la tot. Unde este acea saptamana chioara? Eu nu am gasit-o.

Dupa toate pregatirile se ajunge, in sfarsit, si la ziua nuntii. Agitatie, emotii, veselie si....gata. A trecut! Printesa care erai cu o zi in urma a disparut. Acum esti femeie la casa ta. Ai de lucru: curatenie, spalat , facut mancare....De ce te-ai straduit luni de zile sa ai o nunta ca in povesti cand totul trece asa repede? Totul a fost un vis sau o secventa dintr-un film? Ce ramane din tot? Fotografii, filmul nuntii si rochia prafuita in dulap. A... si sotul langa tine! In toata agitatia cu pregatirile am uitat de el....

2 comentarii:

Raluca Nicula spunea...

Salutare! Să-mi spui ce impresie ţi-a lăsat "Dorian Gray" :D

Anonim spunea...

Sunt sigura ca voi avea ceva de spus la finalul cartii!